Προσκλητήρια γάμου - Οικονομικά

Το προσκλητήριο του γάμουσας αποτελεί μια σημαντική απόφαση, γιατί δημιουργεί την πρώτη εικόνα του σημαντικού αυτού γεγονότος στους καλεσμένους σας.

Με το προσκλητήριο γάμου, οι καλεσμένοι θα πάρουν μια γεύση της αισθητικής σας, ενώ θα αποτελέσει επίσης κι ένα όμορφο ενθύμιο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το προσκλητήριο του γάμου ή της βάπτισης αποτελεί ουσιαστικά μια εισαγωγή του τι πρόκειται να συμβεί.

pro1

Το ύφος, ο χαρακτήρας και το στυλ της γαμήλιας τελετής και δεξίωσης, αντικατοπτρίζονται στο προσκλητήριο που έχετε επιλέξει. Η μπομπονιέρα σας από την άλλη θα αφήσει μια γλυκιά γεύση στους καλεσμένους σας, χαρίζοντάς τους ένα αναμνηστικό από τις στιγμές χαράς που μοιραστήκατε.

Επιλέξτε με προσοχή τα προσκλητήρια γάμου, για να αποδώσετε το ύφος και τους κατάλληλους χρωματισμούς που θα συνοδεύσουν και την υπόλοιπη τελετή.

Στο Gamos Fashion θα βρείτε οικονομικά προσκλητήρια γάμου, εντυπωσιακά, κλασικά φινετσάτα ή μοντέρνα, με πρωτότυπα σχέδια που θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα σε εκπληκτικές τιμές.

Υψηλή ποιότητα σε χαμηλό κόστος!

 

Μπομπονιέρες γάμου: Σε συνδυασμό με τα προσκλητήρια γάμου θα βρείτε εδώ υπέροχες μπομπονιέρες γάμου με κομψά και ιδιαίτερα σχέδια σε οικονομικές τιμές.