Προσκλητήρια Βάπτισης - Οικονομικά

Το προσκλητήριο βάπτισης αποτελεί μια σημαντική απόφαση γιατί δημιουργεί την πρώτη εικόνα του σημαντικού αυτού γεγονότος στους καλεσμένους σας.

Προσκλητήρια Βάπτισης

Με το προσκλητήριο βάπτισης, οι καλεσμένοι θα πάρουν μια γεύση της αισθητικής σας, ενώ θα αποτελέσει επίσης κι ένα όμορφο ενθύμιο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το προσκλητήριο της βάπτισης αποτελεί ουσιαστικά μια εισαγωγή του τι πρόκειται να συμβεί.

Το ύφος, ο χαρακτήρας και το στυλ της γαμήλιας τελετής και δεξίωσης αντικατοπτρίζονται στο προσκλητήριο που έχετε επιλέξει. 

Προσκλητήρια Βάπτισης οικονομικά

Η μπομπονιέρα σας από την άλλη θα αφήσει μια γλυκιά γεύση στους καλεσμένους σας, χαρίζοντάς τους ένα αναμνηστικό από τις στιγμές χαράς που μοιραστήκατε.

Επιλέξτε με προσοχή κι επιμέλεια τα προσκλητήρια της βάπτισης του παιδιού σας, ώστε να σας αντιπροσωπεύουν και να ταιριάζουν με το όλο ύφος της τελετής και τους συνδυασμούς των χρωματισμών.

Στο Gamos Fashion θα βρείτε πλούσια ποικιλία σε προσκλητήρια βάπτισης, με φανταστικά σχέδια και χρώματα, σε μοντέρνες γραμμές ή σε απόλυτα παιδικές. 

Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών θα χαρίσουν ανάλαφρη κι ευχάριστη ατμόσφαιρα και θα προϊδεάσουν συγγενείς και φίλους για την γιορτινή τελετή. 

Θα βρείτε επίσης δεκάδες εκτυπώσεις με στιχάκια κεφάτα που θα ξεσηκώσουν τους καλεσμένους σας κι εκπληκτικά ευφάνταστες ιδέες με πρωτότυπα ή αστεία κείμενα που θα σας ενθουσιάσουν.

Οικονομικά προσκλητήρια βάπτισης, άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής από το Gamos Fashion!